#WOT deel 23: succes

#

Mijn naam had Victor geweest, als ik als jongetje geboren zou worden. Vind het qua naam wel zo toepasselijk. Echter, werd een meisje en heet Irene, wat Grieks is voor ‘vrede’.
Je naam doet iets met je. Het werkt door tot in je ziel. Bij alles wat ik doe, bespeur ik een neiging om af te wegen hoeveel tevredenheid (lees: vrede met) het resultaat me zou kunnen opleveren. En dat staat weer gelijk aan hoe ik mijn successen meet.
Op dit moment kan ik erg tevreden zijn met wat ik heb – waarvoor dank: Stephan -, want ik heb mijn ergste en grootste vijand – mijn schaduwzijde – weggezonden. En heb besloten zelf het roer over te nemen na een aantal voor mij wat moeilijker tijden een aantal jaren geleden.
Over dat laatste kan ik erg kort zijn: geen partner, geen baan en geen kids. Daar stond tegenover: een dak boven mijn hoofd, fijne familie, goede vriendschappen en mijn feline vriendjes. Ik heb niet bijzonder veel vrienden, maar zij die dat zijn, zijn het dubbel en dwars waard. Ik tel mijn zegeningen dus. Vrijwel dagelijks.
Het #WOT-woord van gisteren was:

Succes ~ 1) Aftrek 2) Bestseller 3) Bijval 4) Bereikte 5) Carrière 6) Furore 7) Goede afloop 8) Gelukkige afloop 9) Goede uitslag 10) Geluk 11) Hit 12) Kasstuk 13) Klapper 14) Kraker 15) Knaller 16) Opgang 17) Reüssite 18) Resultaat 19) Schlager 20) Succesnummer 21) Successtuk 22) Topper 23) Treffer 24) Triomf 25) Voorspoedigheid 26) Victorie 27) Voorspoed

Ik leef conform een aantal principes die zijn verzonnen door Coco Chanel:
#WOT deel 23: succes ~ MightyMusings.nl
Zodra ik enigszins twijfel aan bepaalde zaken, ga ik na of mijn hakken, koppie en ‘standards’ in overeenstemming zijn. Mme Chanel had heus ook wel door dat je mode kunt kopen, maar ‘in style’ een aangeboren talent is.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

3 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: