#WOT deel 25: man

#

Het schijnt mijn Karma te zijn, kliks hebben met mannen die reeds ‘bezet’ zijn. Misschien ook ben ik niet de vrouw die te haaibaaierig is om haar klauwen uit te slaan en te zeggen: ‘Kip, ik heb je!’ Misschien heb ik er innerlijk vrede genoeg mee dat er ‘iets’ is.
Ergens is zo’n stiekeme verliefdheid natuurlijk ook genieten. Die onderhuidse spanningen en vlinders in je buik. Plus de wetenschap dat het nooit werkelijk iets zal worden. Daar kan een psychologische verklaring voor zijn: misschien ben ik wel diegene die lijdt aan bindingsangst. Het blijft echter nogal spannend om erachter te komen of het wederzijdse liefde is. Blikken over en weer die je voor altijd zou willen verstoppen in dat doosje om dan de sleutel in je hart op te bergen. Al kun je het beter niet weten omdat de luddevedu de kans krijgt om het hoekje te kijken.
Je raadt het misschien al. Het #W(rite) O(n) T(hursday)-woord van afgelopen donderdag was:

Man ~ 1) Boer 2) Bink 3) Brits eiland 4) Bruidegom 5) Brok 6) Beroep 7) Eenheden 8) Engelse eilanden 9) Engels eiland 10) Eiland voor de Engelse kust 11) Eiland in de ierse zee 12) Eega 13) Echtgenoot 14) Eiland bij engeland 15) Europees eiland 16) Gast 17) Gozer 18) Getrouwden 19) Ga 20) Gade 21) Gemaal 22) Geen vrouwelijk eiland (crypt.) 23) Held

Mannen zijn zoals Martha’s #WOT al roept ongekende mysteries. Ik ben gauw geneigd tot het hebben van vriendschappen met mannen omdat je met hun hele andere gesprekken zult voeren dan al die beste vriendinnen bij elkaar. Er zit iets van sprankelende humor in. Iets van gedeeld enthousiasme. Als tenminste beide partijen open blijken te staan voor elkaar.
Ook vind ik die mix van geslachten op de werkvloer altijd zeer interessant. Mannen kunnen vrouwen op zoveel gebied aanvullen. En vice versa.
Mannen, ze zijn nog niet van me af. Al was het alleen maar om in stilte van te kunnen genieten…
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door mij, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu dus door Martha Pelkman.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: