Zelfs mijn knuisten willen een verhaal

Z

Eén van mijn leukere voornemens dit jaar is, dat ik niet langer dan 5,23 minuten mag praten over kwalen. Ik kies de veilige optie, zo houdt je immers gesprekken ‘gezond’.
Vorig jaar schreef de huisarts fysiotherapie voor, wat die verrekte slijmbeursontsteking wel even mores zou leren. Het mocht allemaal maar even baten.
Een maand later begonnen mijn handen te zwellen en tintelen en gewrichten rare proporties aan te nemen. Pijnlijk. Dus mocht ik nog voor het eind van afgelopen jaar door naar een reumatoloog, vanwege de familiegeschiedenis.
Naar blijkt is artrose in de handgewrichten nu al een feit. Foto’s en bloedonderzoek moeten meer uitwijzen.
Liefst verstop ik tegenwoordig mijn handen, maar het wil wat als ook zij hun eigen verhaal opeisen…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: