Zomaar… een fantasie

Z

Tweehonderdvijftig duizend Euri per jaar. Wij gaan ervoor, vriendin en ik. Wij winnen dat. Maar wat doen we ermee?
Zij: ‘We bouwen ons balkon uit…’
Ik: ‘Ja, maar dan wel in het midden tussen onze balkons, zo een zwembad waar we in kunnen duiken.. Alhoewel, dan kun je net zo goed…’
Zij: ‘Ja, dan kunnen we net zo goed een huis kopen met tuin op het Zuiden…’
Ik: ‘Ja, with room for a pony…’
Zij: ‘En een tuinman…’
Ik: ‘Jaaaaa, dan wel een sexy tuinman, zo een die geen vaste en specifieke functie-omschrijving heeft…’
Zij: ‘Ja, en met een 0-urencontract, zodat hij ons 24 uur per dag ter beschikking staat…’
Ik: ‘Joh… te allen tijde oproepbaar, en hij mag ons ook die cocktailtjes brengen, en is onvermoeibaar….’
Nu, dát. Morgen. Ik ben benieuwd…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

5 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: